Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lovas István levelei
  2007-12-11 17:36:58, kedd
 
  Bencze József r. altábornagy országos rendőrfőkapitány
2007-12-10. 00:24:24

Tisztelt Rendőrfőkapitány Úr!

A múlt héten kezdtem újra kérdezni öntől, hogy hol tart a nyomozás Balla Irma fideszes önkormányzati képviselő április 7-én elkövetett megölése ügyében?

Tudni szeretném - azt hiszem nem csak én -, hogy folyik-e a nyomozás Tom Kennedy, a Duna-Nova-Press internetes hírportál főszerkesztőjének halálos kimenetelű gázolása ügyében, amelyben 2005. december 5-e óta nincs eredmény.

Egyébként manapság már naponta értesülünk arról, hogy az ön által vezetett rendőrség politikai indítékból cselekszik. Nem is szólva arról, hogy velejéig korrupt.

Ezzel kapcsolatban egy kérdés.

Ha önnek választania kellene, hogy öntől nem messze valaki szirénázzon vagy önt arcul köpjék, mit választana?

Mint tudja, december 4-én az országban Tomcat néven ismert blogger légvédelmi szirénát szólaltatott meg egy köztéri vallási ünnepen. Tomcat-et előállították és ellene szabálysértési eljárást indítottak.

Azt most hagyjuk, hogyha Magyarországon jogegyenlőség van, akkor az ön rendőrségének ugyanilyen eréllyel kellene fellépniük azok ellen, akik ,,neonáci" tüntetést zavarnak meg.

De azt ne hagyjuk, hogy miként nem cselekszik az ön rendőrsége, amikor a Tomcat-féle szirénázásnál lényegesen nagyobb sérelem éri az ön védelmére bízott polgárokat. Mint tudomásomra jutott - közvetlenül a tett áldozatának feleségétől - két nappal azután, hogy az ön rettegő rendőrsége nevetséges túlkapással lépett fel a Nyugati téren, ugyanez a rendőrség húsz percen át érvelt egy bűncselekmény áldozatával szemben azzal, hogy az ne tegyen feljelentést.

Az eset: egy hatalmas amerikai multinacionális cég egyik, a budai Várban lakó vezetőjétől (akinek nevét - ha kíváncsi rá - természetesen megadom önnek) hazafelé menet az ,,itt a piros, hol a piros?" ,,játékot" játszó cigányok, mint szinte minden nap, pénzt kunyeráltak.

Amikor az illető - brit állampolgár - azt mondta nekik, hogy menjenek dolgozni, ne kéregessenek, az egyik, a jelek szerint vagy angolul értő vagy a hangsúlyból a jóra buzdítás jelentését kitaláló cigány odament hozzá és arcul köpte.

A leköpött ember feleségének telefonált, aki odament a tett színhelyére és várta az ön rendőreit. Ők húsz perc múlva érkeztek meg, és a kocsijukban maradva (!) sorolták az érveket, hogy miért nem léphetnek fel a cigányok ellen.

Azt mondták, csak akkor léphetnek fel a cigányok ellen, ha a leköpésnek ők - a rendőrök - a szemtanúi. Azt is tanácsolták a házaspárnak, hogy ne jelentsék fel a cigányokat, mert ha tárgyalásra kerül a sor, akkor még meg is fenyegethetik őket.

A brit polgár ezen megdöbbent, ugyanis az Egyesült Királyságban - és Nyugat-Európában általában - a leköpés súlyos bűncselekménynek számít. Három nappal később egy barátomat az ön rendőrségének egy járőrkocsija közlekedési szabálytalanság miatt leállította.

Mivel az illető kórházban lévő kislányához sietett, pénzt ajánlott fel a rendőröknek, de elfelejtette, hogy pénztárcájában csak néhány ezer forint lapult. A rendőrök közölték vele, semmi baj, és sziréna kísérettel egy pénzautomatához vitték, ahol az illető kivett harmincezer forintot, ezt a rendőröknek átadta és az ügy ,,el volt intézve".

Az illető nevét kérésére szintén közlöm önnel. Szintén három nappal ezután valaki (aki nevének közlésére nem hajlandó) elmondta nekem, hogy az ország egyik kisvárosában a kapitányság által pénzbehajtásra büntetésből kiküldött rendőrök sűrű és igen udvarias szabadkozások közepette bírságolták meg ötezer forintra, amiért a hölgy nem csatolta be biztonsági övét.

A hölgy elmondta még: szinte soha nem fordult vele az, hogy ne kapcsolja be a hevedert. A rendőrök szégyellve magukat panaszkodtak, hogy mennyivel hasznosabb lenne, ha a kisvárosban szinte szabadon rohangáló betörők után eredhetnének.

Tisztában vagyok azzal, hogy az önt alkalmazó kormány mindent elrothasztó korruptsága alól a különösképpen átpolitizált rendőrség sem lehet kivétel. De önnek, azt hiszem, kötelessége lenne, hogy e tendencia ellen igyekezzen fellépni.

Erről azonban eddig tudomásom szerint az ország közvéleménye nem értesült. Ha tévednék, kérem, ismertessen meg fellépésének részleteivel, amelyeket a legnagyobb örömmel teszek közkinccsé éppen úgy, mint korábban a Balla Irma meggyilkolása ügyében írt levelét.



[Forrás: Magyar Demokrarta






Szalay Károly Magyar Demokrata
2007-12-10. 00:20:51

Kedves Károly!

Tudom, hogy ,,helybe" nem illik nyílt levelet írni, de a Gyurcsány-érában, a szemkilövések rezsimjében az illemkódex ilyen enyhe megsértése nyilván bocsánatos bűn marad.

Rendkívül élvezettel olvasom a lap sok szerzőjének heti írását, mint a te cikkeidet is. De a két hete Tényleg mi vagyunk a hülyék? címmel elkezdett és a múlt héten befejezett két részes cikkedet a lelkem szmokingba öltöztetésével ünnepeltem. Ha csupán pazar elemzés lenne, nem méltatnám őket külön, de ráadásul a téma igazi ,,fehér holló".

Immár 17 éve ismételgetjük ugyanis, hogy a másik oldal mekkora gazember, aljas és a többi ismert jelzőt, de azt nem elemezzük, hogy a helyzetünknek mennyiben vagyunk okozói. Márpedig sziklaszilárd meggyőződéssel állítom: egyik oka elfogadhatatlan állapotunknak az, hogy nem elemezzük saját hibáinkat és gyarlóságainkat.

Ha viszont ezt nem tesszük, akkor sokkal inkább szavatoljuk tarthatatlan helyzetünk konzerválását. A történeted arról szól, hogy, mint írod, egy másik oldali ,,illető, akivel váratlanul találkoztam", kíméletlen kegyetlenséggel, iróniával és őszinteséggel magyarázza meg neked azt a - mint kifejezed - hülyeséget, amely sajátunk.

Mivel e hetilap olvasói nyilván olvasták cikkedet és aki közülük ezt még nem tette volna, az remélhetőleg elolvassa, nem ismétlem meg a tartalmát. Ezt a levelet viszont - a belőlem kibuggyant dicséret mellett - azért írtam még neked, hogy tetézzem a látleletedet egy kellemetlen hírrel: az általad felvázolt helyzet még rosszabb, mint ahogyan látod. Ugyanis abból egy ,,stasis" bontakozik ki. Holott a helyzet dinamikusan romlik.

Ez már annyira így van, hogy amikor az év végén barátaim ,,a mostaninál jobb évet" kívánnak nekem, biztosítom őket, hogy az új év a jelenleginél is rosszabb lesz. Ez a jóslat sajnos már évek óta ,,bejön". Miután unom én már az önámító idézeteket és közmondásokat a valós helyzet kegyetlenül őszinte elemzése és a javítani akarás helyett, hagyjuk most a ,,remény hal meg utoljára" és hasonló frázisokat. Mert ,,globálisan" véve vajon mi a mi kis ócska, magunk által készített börtönünk paradigmája?

Felvázoljam egészen tömören?

Jelenleg úgy néz ki, hogy a Fidesz megnyeri a választásokat. Valószínűleg az se fog már az uralkodó koalíción segíteni, ha két kézzel szórják a pénzt. De mi lesz a jobboldal választási győzelme után azon kívül, hogy nem lövik ki a szemünket (a másik oldalét sem) és megszűnik a feljelentésen, besúgáson, irányított bírságolásokon nyugvó, a növekedést megfojtó rendszer? Ha a választások előtt Gyurcsányék látják, hogy azokat reménytelen megnyerniük, úgy ellopnak a még nem elzabrált javakból minden mozgathatót, mint ahogyan azt az Antall előtti kormány tette.

Az államkassza üresen áll majd és azt ráadásul irdatlan nagyságú adósság terheli majd. A győztesnek pedig ebből a helyzetből kell négy évet végigdolgoznia - ezzel a médiával. Megcsinálják majd és a gazdaság jóval kedvezőbb helyzetbe lendül mintegy 2,5-3 évvel a választásokat követően.

Az emberek nyomorát a sajtó a jobboldali kormány nyakába varrja. A helyzet stabilizálása után következik még egy-másfél év ,,güzülés", majd a jobboldal ismét akkorát bukik, mint az ,,ólajtó". De a tőlünk megszokott nagylelkűséggel az emberektől visszatartott, megtakarított pénzekből nem a jobboldalt tartósan segítő intézmények alakulnak, hanem azokat bennhagyják az államkasszában. Hogy ismét legyen mit ellopnia a szupermilliárdos ,,baloldali" hordának.

Vagy van, aki ezt másként látja?

És most fogódzkodj meg. Még erre is azt mondanám, hogy ,,legyen", ha már - mint írod - ilyen hülyék vagyunk. Csak azt látnám, hogy legalább egy jobboldali cikluson át igyekeznénk - hangsúlyozom, igyekeznénk - erősíteni a saját intézményeinket, a télikabátjukból is kikopott jobboldali embereket, cégeket, csoportokat. Őket erősítenénk és gondoskodnánk arról, hogy hosszú távon át biztosítsuk egzisztenciájukat. Hogy legyen a jobboldalnak hosszú idő után legalább valami sikerélménye.

Lesz a fenét.

Megint jön a duma arról, hogy a helyzetet ,,árnyaltabban" kell nézni. Hogy nincs fehér, nincs fekete. Hogy Orbán Viktort a TASZ-nak kell képviselnie. Érdekes. Mikor képviseltetné magát a másik oldal hasonló esetben Morvai Krisztinával, Gaudi-Nagy Tamással vagy Völgyesi Miklóssal?

Soha. Soha.

Soha. Ők se megbízást, se öt forintot nem adnának a másik oldalnak. De nálunk a viszonzatlan kompromisszumok bölcsességként parádéznak. Milyen érdekes, hogy ugyanakkor sorra, rendre kiderül, azoknak lett igazuk, akik a rothadt kompromisszumokat már az elején azoknak nevezték, mint amik.

Olvasd vissza ezt a hetilapot! Mit írtunk annak idején az Inforádióról? A Budapesti Kommunikációs Főiskoláról? Amelyeket az elmúlt, jobboldali ciklusban hozott létre a jobboldali kormány a liberális oldalnak. Azok bezzeg megmaradtak. Vagy nem ez a folyóirat - is - üvöltött a 2002-es választások első fordulójában elkövetett arcátlan csalásokért? Amelyeket - a csalásokat - azután Kövér László hatalmas késéssel elismert?

Aki egyébként most is kiegyensúlyozhatná az országos politikai napilappiacot, ha például nyomatékkal felkerné a jobboldali önkormányzatokat, mindegyikük rendeljen tíz Magyar Nemzetet. Az is igazán baljós jel, ahogyan a Fidesz ,,kényszerű" (a Gyurcsány-kormány gyalázatos teljesítményének köszönhető) népszerűsödése nyomán áramlanak be a pártba - és vissza - olyan emberek, akiket megnevezni sincs kedvem?

Akik jelenléte meghatározza majd, hogy a legkiválóbb, anyagilag tönkretett vagy néhány éve végre állást talált emberek még véletlenül se térjenek vissza a politikába? Helyettük a most beáramlóknak és a már ott lévők közül nem egynek a jelenléte meghatározza majd azt is, hogy a jobboldal kormányra kerülve tetézve kövesse el a korábbi hibákat.

Például hangzatos és látványos projekteket - mint például a Párkányi hidat - ősbolsevikokkal vagy a legkeményebb magos eszdéeszesekkel viteleztessen ki. Mert, ugyebár, az élet az ,,árnyaltabb", mint ahogyan azt mi gondoljuk. Vagy az MSZP. Vagy az SZDSZ. Amely nem ismer kompromisszumot, aminek révén övéké az ország, és nekünk a vipera kellemetlenebb végét mutatják. Mondd, Károly, mindezt tényleg sztoikusan kell elviselni?

Egyszer erről is írj.



[Forrás: Magyar Demokrata]


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: önkormányzatokat, bűncselekménynek, teljesítményének, szupermilliárdos, rendőrfőkapitány, kompromisszumot, intézményeinket, szabálytalanság, multinacionális, gyarlóságainkat, pénzautomatához, elfogadhatatlan, télikabátjukból, kegyetlenséggel, nagylelkűséggel, eszdéeszesekkel, kompromisszumok, ősbolsevikokkal, bölcsességként, meggyőződéssel, kellemetlenebb, szabálysértési, magyarországon, bírságolásokon, végigdolgoznia, népszerűsödése, öltöztetésével, államkasszában, pénzbehajtásra, pénztárcájában, különösképpen, szabadkozások, rendőrségének, bűncselekmény, meggyilkolása, természetesen, múlt héten, nyomozás Balla, országban Tomcat, köztéri vallási, tett áldozatának, rendőrség húsz, bűncselekmény áldozatával, hatalmas amerikai, budai Várban, illető –, jelek szerint, jóra buzdítás, leköpött ember, tett színhelyére, kocsijukban maradva, cigányok ellen, Lovas István, Bencze József, Tisztelt Rendőrfőkapitány Úr, Balla Irma, Egyesült Királyságban, Magyar Demokrarta, Szalay Károly Magyar Demokrata, Kedves Károly, Hogy Orbán Viktort, Morvai Krisztinával, Gaudi-Nagy Tamással, Völgyesi Miklóssal, Budapesti Kommunikációs Főiskoláról, Kövér László, Magyar Nemzetet, Magyar Demokrata,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Alvó cica  Két tekintet van  Semmit ne higgy el  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam Krisztinától  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Két tekintet van  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Muratáj  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Két tekintet van  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  György napra  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Lábad nyomát megőrzi a föld.  A végzet az  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Föld napja április 22  Ahogy emelkedik a rezgés...  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
múlt héten, nyomozás Balla, országban Tomcat, köztéri vallási, tett áldozatának, rendőrség húsz, bűncselekmény áldozatával, hatalmas amerikai, budai Várban, illető &#8211, jelek szerint, jóra buzdítás, leköpött ember, tett színhelyére, kocsijukban maradva, cigányok ellen, rendőrök &#8211, brit polgár, leköpés súlyos, járőrkocsija közlekedési, illető kórházban, rendőrök közölték, pénzautomatához vitték, illető kivett, rendőröknek átadta, illető nevét, ország egyik, kapitányság által, hölgy elmondta, rendőrök szégyellve, kisvárosban szinte, különösképpen átpolitizált, ország közvéleménye, legnagyobb örömmel, szemkilövések rezsimjében, illemkódex ilyen, lelkem szmokingba, téma igazi, másik oldal, többi ismert, helyzetünknek mennyiben, történeted arról, másik oldali, remélhetőleg elolvassa, levelet viszont, belőlem kibuggyant, kellemetlen hírrel, általad felvázolt, helyzet dinamikusan, mostaninál jobb, jóslat sajnos, önámító idézeteket, valós helyzet, javítani akarás, uralkodó koalíción, jobboldal választási, másik oldalét, növekedést megfojtó, választások előtt, államkassza üresen, győztesnek pedig, helyzetből kell, gazdaság jóval, választásokat követően, emberek nyomorát, jobboldali kormány, helyzet stabilizálása, jobboldal ismét, tőlünk megszokott, emberektől visszatartott, jobboldalt tartósan, szupermilliárdos &#8222, jobboldali cikluson, saját intézményeinket, jobboldalnak hosszú, duma arról, helyzetet &#8222, másik oldalnak, viszonzatlan kompromisszumok, rothadt kompromisszumokat, elején azoknak, liberális oldalnak, folyóirat &#8211, 2002-es választások, országos politikai, jobboldali önkormányzatokat, most beáramlóknak, jelenléte meghatározza, jobboldal kormányra, korábbi hibákat, legkeményebb magos, vipera kellemetlenebb, önkormányzatokat, bűncselekménynek, teljesítményének, szupermilliárdos, rendőrfőkapitány, kompromisszumot, intézményeinket, szabálytalanság, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.